Létezhet olyan "betegség", hogy egy 20 éves lány nem kíván semmilyen együttlétet?
Figyelt kérdés
Tehát vannak olyan emberek, akik nem igényelnek nemi együttlétet senkivel? (se fiúval, se lánnyal)
Egyszerűen nem érzek rá semmi késztetést, hogy nekem arra szükségem lenne. És nem, nem vagyon későn érő, csak egyszerűen nekem ez nem szükséges a "létszükséglethez", boldogsághoz.
Ilyen van?
2015. jan. 8. 19:39
1/5 anonim válasza:
Persze, hogy van, aszexualitásnak hívják.
2/5 anonim válasza:
Azt kifelejtettem, hogy ez nem betegség, csak egy állapot.
3/5 anonim válasza:
Egészséges ember kívánja a szexet, fordulj orvoshoz.
Esetleg gyerekkorodban nem ért valami trauma?
4/5 anonim válasza:
Létezik, de nem betegség, aszexualitás a neve.
5/5 anonim válasza:
Keresztanyám is ilyen. Sosem volt senkije, már negyven felett van. Kémikus-csillagász. Neki a tudomány okozza a kielégülést.
Ja, és nem betegség, ez egy típus. Asszexualitással még senki sem ártott senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!