Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem áll el a menstruációm ez...

Cintikebabby kérdése:

Nem áll el a menstruációm ez mitől van? Csak olyan írjon aki tényleg tud segíteni és aki járt már így

Figyelt kérdés
A problémám pontosan az hogy szedtem egy fogamzásgátlót a Lindynette 30at 5 éven át minden rendben volt vele de elkezdtem mensturáció után barnázni ekkor elmentem az orvoshoz aki azt tanácsolta hogy szüneteltessük egy időre ez a szünet tartott olyan 3 hónapig addig meg jött minden rendben volt aztán nem jött meg a vérzésem csináltunk tesztet de negatív volt és az orvos is megerősítette ezt felírt nekem egy hormon gyógyszert amit 5 napig kellett volna szednem és egy uj fogamzásgátlót a Dienillet én tartok az ilyen hormon bombáktól így inkább nem vettem be vártam hogy megjöjjön 2 hónap után meg is jött most 31.én nagyon görcsöltem a szokásosnál jobban de gondoltam ez a kimaradások miatt van első vérzés napján mint ahogy kell be is vettem az első szem fogamzásgátlót és szedtem minden nap rendesen a menstruáció 5.napján a vérzés csillapodott de nem múlt el teljesen már furcsálltam ezt is és most 8.a van 9 napja vérzek újra fel erősödött a vérzésem hol barnás hol élénk vér jön görcsölni nem görcsölök annyira de nem mondom hogy nem fáj 9.nap után nem gondolom normálisnak a gyógyszer teszi hormon zavar ismét vagy valami komoly bajom van? Előre is köszönöm a segítséget!

2015. jan. 8. 13:05
 1/2 anonim válasza:
Jó esetben az orvosod tudja, mit csinál, mi biztosan nem. Kérdezd őt!
2015. jan. 8. 13:40
 2/2 A kérdező kommentje:
Sajnos csak hétfőre kaptam időpontot addig is jó lett volna pár tanács csak azért tettem fel a kérdést!
2015. jan. 11. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!