Ánuszom körül halványpiros?
Figyelt kérdés
Tegnap este vettem észre, hogy piros volt ott, aztán bekentem ma már kicsit halványodott.
Lehet köze ahhoz hogy pl most volt a menstruációm, vagy pl. használtam intim törlőkendőt, vagy a harmadik amire gondolok, hogy esetleg borotválkozás közbe egy kis borotvazselé került oda? :(
Köszönöm az értelmes válaszokat
2015. jan. 7. 14:57
1/2 anonim válasza:
Bármilyen irritáció lehet. Ha nem múlik, akkor gombára is kell gondolni.
2/2 anonim válasza:
Borotválkozás+intim törlőkendő. Ott nagyon vékony a bőr. Bephanten vagy Alsol krém. Nincs semmi gond, majd elmúlik. Vagy Naturland mosakodókrém (gyógyszertárban lehet kapni). Borotválkozás-gyantázás után intim területen mindig ezt használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!