Mitől vérezhet az ánuszom?
Figyelt kérdés
Nagy wczés után észrevettem ma már 2*, hogy tiszta vér a wc papír. Nem a székletem véres, hanem valahonnan "belülről jön". De az az érdekes, hogy nem fáj semmim. Se a wczés, se a popsi lukam, sem a kitörlés, semmit nem érzek csak egyszerűen egy merő vér amikor kitörlöm. Nem, nem ettem céklát és semmi ilyen, ez bizony vér.2015. jan. 2. 18:29
1/7 anonim válasza:
Ha élénkpiros a vér, akkor aranyér lesz. Nem feltétlenül fáj.
2/7 anonim válasza:
Nehezen megy a székletűrítés? Akkor valószínű aranyér.
3/7 anonim válasza:
Nekem végbélrepedés miatt szokott, de lehet aranyér miatt is. Mindenképpen nézesd meg.
4/7 anonim válasza:
Ha merő vér akkor repedés lesz szerintem, főleg ha nem érzel semmit a végbélnél. Nekem is volt, hogy szó szerint csöpögött a vér.
5/7 A kérdező kommentje:
Igen, kb szó szerint csöpög. Nemrég voltam dokinál rutin vizsgálaton, nem mondott semmit.
Kb egy héten keresztül irtózatos hasmenésem volt, most pedig már normális a székletem, arra is gondoltam, hogy ez miatt repedés, vagy ilyesmi
2015. jan. 2. 18:53
6/7 anonim válasza:
Rutin vizsgálatkor nem nézik meg a végbeledet. Keress fel egy gasztroenterológust.
7/7 anonim válasza:
Talán nem ártana valami végbélkúp -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!