12 éves vagyok aktívan sportolok és ahhoz legtöbbször rövidgatya és ujjatlan kell. edzésen elvagyok hosszúba de ha bejön a jó idő mit tegyek szerintetek?
ez nem ilyen egyszerű a szüleim baromi szigorúak...
igen és oké akinek nagyon léátszik sötét az szőrtelenítsen de basszus a szőkék akiknek egyáltalán nem látszik azok is
Hát azért én is furcsálom, hogy 12 évesen szőrtelenítetek...
Azért most még a tanulással és sporttal kellene foglalkoznotok ebben a korban, és nem a nőiességetek maximálásával.
Nagyon sajnálom a mai gyerekeket, hogy ennyire befurakodott a gyerekkorukba a szépségközpontú társadalom mindenfajta elvárása.
Én azt mondanám, amíg nem tudod elérni, hogy a szüleid engedjék a szőrtelenítést, addig tavasszal próbálj ki egy fekete, vékonyabb anyagú leggigns-t hosszabb pólóval, vagy a leggingsre egy szintén vékony, esetleg színes torna-rövidnadrágot, ami még tök jól is tud mutatni.
Ha ez nem tetszik neked, valahogy el kéne mondanod anyukádnak, hogy elkezdtél szőrösödni, és zavar, lehet, hogy nem is gondolnád, de megérti.
A harmadik lehetőség sajnos az, hogy ha tényleg ennyire tarthatatlan a helyzet, szerezned kell valami szőrtelenítő alkalmatosságot, és szülőket nem beavatva elintézni a dolgot, de nagyon vigyázz, hogy nehogy megvágd magad, olvass utána, hogy kell csinálni, hogy ne sértsd meg a bőrödet.
Kedves 82%
Ma már azt is cikizik aki 16 évesen szűz!
Akkor majd a lányodat ráveszed hogy ezt elkerülendő, 14,15 évesen "szabaduljon meg" ettől a terhes cikizendő állapottól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!