Fertőzés okozhat menstruációs problémákat?
Figyelt kérdés
Már 5 napja késik a menstruációm (igazból sosem napra pontos, de 2-3 napnál nem szokott többet késni) Először megijedtem hogy nem-e terhes vagyok, de igazából óvszerrel védekezünk a barátommal, ennek ellenére tudom hogy meg van az esélye főleg, hogy mindig kicsivel az aktus kezdete után húzza fel,de eddig még sosem volt probléma, remélem most sem ez okozza. Ma azonban észrevettem, hogy a folyásom sokkal több és sűrűbb az átlagosnál, valamint bal oldalt enyhe fájdalmat is érzek a hasamban. Lehetséges hogy ez okozza? Ilyenkor mi a teendő? Feltétlen nőgyógyászhoz kell fordulni? Még nem voltam, úgyhogy kicsit félek tőle.2015. jan. 5. 12:31
1/1 anonim válasza:
A helyedben egy laborban vizelet mintát vinnék:) ott megmondják, hogy van-e a szervezetedben bármiféle fertőzés/baktérium ami okozhatja a folyást. Ha terhes vagy, akkor a savad fog itt megemelkedni, de ha még mindig nem jön meg érdemes tesztet csinálnod, érdemes reggel. És utána nőgyógyász:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!