Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Yasminelle-t szedek majdnem...

Yasminelle-t szedek majdnem hat éve. Szerintetek letegyem?

Figyelt kérdés

Yasminelle-t szedek pontosabban a helyettesítőjét,a Deciorát.

Olvastam,hogy másoknál ezek áll nak fenn tőle:

-alacsony libidó

-fáradékonyság

-nem tud lefogyni,mivel folyton éhes

Ezek rám is igazak.de még sohasem szexeltem enélkül,mivel vérzési rendszertelenség miatt kezdtem szedni.

Nagyon félek,hogyha abbahagyom:

-pattanásos leszek

-fájni fog megint a menzesz és összevissza lesz

-nem ismerem a többi módszert,még gumit sem láttam kibontva

-teherbe esem

23l

Szerintetek?

2015. jan. 4. 09:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Mondta azt neked az orvos, hogy életed végéig szedned kell? 6 év nagyon hosszú idő. Nem lehetséges, hogy enélkül is rendszeres lenne a ciklusod? Azt gondolom, van más megoldás is azóta, a fájdalomra. A másik dologgal sem vagy elkésve, egy igaz társ ha jön akkor nem lesz probléma.
2015. jan. 4. 10:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Van párom azóta ő a második komoly kapcsolat,együtt is élünk.még elgondolkodom a dolgon,szeretném abbahagyni azt hiszem.
2015. jan. 4. 12:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon fontos lenne, hogy a nők és férfiak tájékoztatást kapjanak az élethez. Bár itt a neten sok mindennek utána lehet járni, de túl sok az információ és nem tudni melyik a megbizható. Sajnos nincs orvos-beteg kapcsolat sem. Ayukámnak egyszer irtak gyógyszert, de nem mondták, hogy csak néhányat vegyen be belőle, ő az egész üveggel beszedte és nagy baj lett belőle.

Bárcsak tudna segiteni valaki neked, hogy mit tegyél?

Van egy világméretű oktatási program, ez mindenre kiterjed, mint tekintélyre a Bibliára támaszkodik amelynek útmutatása sosem évül el. Nekem ez segit elviselni a nehézségeket és bizni egy új világban ahol nem lesz betegség, öregedés sem halál.

2015. jan. 5. 12:26
 4/4 mattos válasza:
Nem akarlak elkeseriteni, viszont én négy évig szedtem a yasminellt és tüdőembóliát kaptam, úgy, hogy majdnem otthagytam a fogam.... Akkor mondta a doki, hogy nem jó gyógyszer már..... De te tudod....
2018. aug. 25. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!