Már a második nap enyhülhetnek a görcseim a Yasminelle-től?
Mindkét oldalon cisztát találtam a petefészkemben,ezért a doki Yasminelle-t írt fel. Figyelmeztettek, hogy ha a ciszták kifakadnak, akkor borzalmas fájdalmaim lesznek (már előfordult velem sajnos,ismerem azt a fajta fájdalmat,de miután elmúltak, kiújultak a ciszták) , viszont mióta szedem a gyógyszert, csak nagyon enyhe görcsöm van. Kellemetlen,de nem kell gyógyszer rá,elvagyokv Május elsején jött meg, akkor vettem be az első szemet, ma a harmadikat. Várom a fájdalmat kb, mert az "jelzi" az orvos szerint,ha a ciszták kiszakadnak,de semmi extrémet nem érzek.
A vérzésem is úgy fest,hogy 4-5 órára semmi,aztán hatalmas lökettel sok,bő vérzésem van, ez a cisztáktól lehet,vagy már a harmadik nap ennyire "jól" dolgozik a fogamzásgátló?
Két hét múlva megyek vissza az ultrahangra,megnézni,hogy eltűntek-e,és kell egy tumormarkeres vérvizsgálat is. Szerintetek el fognak múlni majd a fogamzásgátlótól? Kinek mi a tapasztalata?
Előre is köszönöm mindenki válaszát!
Köszönöm a válaszod!
Viszont akkor nem értem, miért van csak ennyire enyhe görcsöm, és ma már alig vérzem,még annyira sem,mint tegnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!