Mennyire lehet súlyos?
Figyelt kérdés
Kb szeptember óta van olyan problémám, hogy fáj ott lenn. Igaz szeptembertől decemberig csak menzi alatt volt kellemetlen, december óta pedig szinte mindennap.
Ég, fáj, pirosas a szeméremajkam és ilyen fehér krémszerű trutyi van benne:S A pisilés is irtó rossz.
Ez most hüvelygomba?
Nem volt eddig tb-m, azért nem tudtam nődokihoz menni vele, de már elintéztem, befizettem stb, időpontom is van orvoshoz. Mennyire lehet súlyos a helyzetem, hogy lassan 3 hónapja nem jutottam el a problémámmal nőgyógyászhoz?
Iszonyatosan fáj és félek...
2010. febr. 5. 02:36
1/4 A kérdező kommentje:
bocsi csak 2 hónap
2010. febr. 5. 02:37
2/4 anonim 

válasza:

Te 3 hónapja halasztgatod a hüvelygombát kezelését? Mert, hogy az van. Azonnal el a dokihoz, mert rosszabbul is járhatsz. A nekem kezelt fertőzés meddőséget is okozhat. Ha nincs időd dokihoz menni, akkor vegyél a patikában hüvelytablettát, meg canestent.
3/4 anonim 

válasza:

hát ez nagy valószínűséggel gomba. nemlesz semmi bajod, nemkell aggódnod, nemlesz meddő. de azért egy canesten combit vehettél volna.
4/4 anonim 

válasza:

Én is úgy tudom, ahogy az első. A ki nem kezelt, sokáig tartó fertőzés okozhat meddőséget. És még sok mást is. Kezelni kell, nem szabad halogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!