14 évesen ajánlott irrigálni? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Kérlek Titeket, vegyetek komolyan. a bunkó és értetlenkedő válaszokra és a beszólogató taplókra nincs szükségem.
mióta az eszemet tudom (értsd: 6-7 éves korom óta) van folyásom, de félek hogy hüvelygombám is lehet. anyummal beszéltem erről, azt mondta irrigálni kéne kamillateával, mert azért annyira nem súlyos a helyzet, nőgyógyászhoz meg se én se ő nem akarjuk hogy menjek. vélemények? ötletek vagy bármi?
2015. jan. 3. 21:54
11/16 anonim válasza:
Aha, és meg is vizsgált, vett kenetet is? Mert különben nem tudhatja, mi a bajod.
12/16 anonim válasza:
Biztosan igaza van anyudnak, nyilván nem valami fertőzésről, gombáról lehet szó, mert az már az elmúlt 7-8 évben komolyabb következményekkel járt volna.
Hallgass anyudra, pláne így hogy az orvosin tanult!
13/16 anonim válasza:
Igen, anyukádra sokkal inkább hallgass, mint az itt huhogókra. Azért az mégis valami ha tanult az orvosin egy ideig. Biztosan nem ajánlana neked rosszat!
14/16 anonim válasza:
Ha valaki az orvosin tanult akkor lehetne annyi esze hogy dokihoz viszi a lányát egy ilyen problémával. Hosszú távon lehet szövődménye is ha nem kezelik rendesen.
15/16 anonim válasza:
Ha hüvelygombád is lenne, akkor anyuddal megbeszélve vegyetek Canesten combit és az elmálasztja. (kárt biztos hogy nem teszel vele!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!