Meddig nem ajánlott a szex?
Figyelt kérdés
Okt.24. -én volt egy vastagbél műtétem, amikor eltávolították a bal petefészkemet is, mivel ciszta volt rajta és a méhemből kivettek egy myomot is. Most remekül érzem magam, és az foglalkoztat, hogy meddig tilos a szex. Nem is a behatolós klasszikus szexre gondoltam, hisz azt fertőzés veszély miatt sem, de egy jó orgazmus megsiettetné a gyógyulásom. Egy simogatós orgazmustól lehet olyan méhösszehúzódásom, ami veszélyes lehet?2014. nov. 5. 15:30
1/4 Andizsuzsi válasza:
A simogatós és a behatolós orgazmus nem különbözik egymástól a méhösszehúzódást tekintve. De miért nem kérdezed meg erről a nőgyógyászodat? Ő tudna pontos és korrekt választ adni rá.
2/4 anonim válasza:
Még korai lenne szerintem, nem hiszem, hogy jót tennének a méhösszehúzódások, várd ki amíg a doki engedélyezi, gondolom kontrollra kell majd menned.
3/4 A kérdező kommentje:
Mert az orvosommal eddig mindig fontosabb kérdésekről bezéltünk, ma pedig majd´ megbolondulok itthon, unatkozva, egyfolytában azon jár az eszem, hogy milyen jó volna... Szerintem, ha elalszom úgyis valami álmomtól össszejön egy igazi orgazmus, azzal mit csináljak? Öszehúzóddás akkor is van...
2014. nov. 5. 15:42
4/4 anonim válasza:
Azzal nem tudsz mit csinálni. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!