Szóval fitymaszűkülettel mennyire szabad/ajánlott a szex? Még szűz vagyok, de szerintem eléggé súlyos szűkületem van, és amióta barátnőm van, többször visszautasítottam a szexet, mert féltem, hogy történhet valami.
Mondjuk felszakad és k.vára fog fájni.
Menj el orvoshoz, minek halogatod?
Maga a sex nem hiszem hogy ártana .Csak neked nem olyan
,mint aminek lenni kellene .Ha súlyos a szűkület akkor ezen
csak orvos segithet.Ha elfogadod tanácsom,sűrgősen orvoshoz fordulsz,még az iskolai szűnetben ez megoldódjon .
Nem kellene tudni a suliban,miért nem vagy ott 1-málfél hetet.Arról nem is beszélve,mivel fiatal korú vagy ,minden beavatkozás altatásban történik .18 után helyi érzéstelenités van,az kicsit rosszabb dolog .
De 18 év alatt egy szőlődnek is ott kell lenni,az orvosi beavatkozásnál,mert csak az ő engedélyükkel lehet ezt megcsinálni .
Nem attól nem szabad,mert attól ugyan lehetne,ha birnád ,:-)) Az újból összevart sebnek van gyógyulási ideje is .Egy fék átvágásának is 3-4 hét kell.
De csak fesztiválozz,ha neked az a fontosabb .
Hát, mit takar nálad az, hogy súlyos? :)
Egyébként meg az, hogy felszakad nagyon ritka – nem kell durvának lenni és nem lesz baj
Fitymaszűkülettel valóban nem lehet normális nemi életet élni, menj el orvoshoz. A körülmetélés gyógyulása nem 1-2 hét, de nem is fognak ilyen rövid időn belül megműteni, pláne nem nyáron! Kapsz majd időpontot amikor az orvosnak és neked is jó! Nem a makk érzékenység miatt nem tanácsos fesztiválozni, hanem a higiénia miatt.
Pont most nézegettem néhány képet a Hegyalja fesztiválról...
A barátnőd "értékelni" fogja, női szemmel sokkal jobb!
A te női szemeddel. A legtöbb más nő szemével nem.
Abbahagyhatnád ezt a szerencsétlen nyomulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!