Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Találtam a hüvelyemben egy...

Találtam a hüvelyemben egy hólyagot, ami vérzik is, és nem tudom mi lehet. Valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés
Megyek hétfőn orvoshoz, de addig nagyon félek...Mi lehet? Régebben volt párszor, hogy indokolatlanul véreztem pár napig pár cseppet, talán emiatt lehetett, és hüvelygomba-szerűség is kijött rajtam...Azt hittem csak az a baj, és az indokolatlan vérzéssel nem törődtem, de most eléggé pánikolok:(

2015. jan. 3. 20:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ne félj előre, amíg nem tudod, mi az oka, hogyan lett, és miért vérzik. Hétfőig kell csak várnod, ha nem fáj, ne idegeskedj fölöslegesen. A vizsgálatnál majd kiderül az ok, és az is, hogy mit kell tenned, kaphatsz gyógyszert vagy kezelést. Jobbulást.
2015. jan. 3. 20:47
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem herpesz. A partnert is kezelni kell, es fontos az immunerosites is, mert aki egyszer elkapja(barhol is legyen a testen) utana kiirthatatlan sajnos :-(

De barmi is, a doki meggyogyit! :)

2015. jan. 3. 20:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem hiszem,hogy herpesz. Annál sokkal nagyobb, és nem fáj, viszont ruganyos és elég fura. És hónapok óta nem voltam együtt senkivel, akivel meg akkor feküdtem le, teljesen jól van. Azért köszönöm a válaszokat, próbálok nem izgulni.
2015. jan. 3. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!