Daganatot találtam a hüvelyemben, mi lehet ez?
Kaptam egy betegségre hüvelykúpot mult héten. Az elmult néhány napban felhelyezéskor kezdtem észrevenni egy kitüremkedést a hüvelyemben, ami tegnapra már hatalmasra megnőtt (napról napra érzem hogy nő). Most már kb. 2*2*2 centis gömböt simán ki tudok tapintani, és még mélyebben amit nem érek el mi lehet... Mi lehet ez, kéne aggódnom, vagy ez csak valami mióma? De az nem csak a méhben van?
Sajnos csak szerdán rendel a dokim.
Persze igen, de mint irtam, az orvosom csak szerdán rendel, addig bizonytalankodhatok.
Reménykedtem valaknek volt már ilyenje, esetleg egy hozzáértő olvassa.
Nem tudod felhívni az orvosodat telefonon és megkérdezn tőle. Lehet ügyeletes, vagy bent van a kórházban, akár szakrendelésen, akár fent az osztályon és tudna fogadni. Vagy van valami ismerőse akihez elküld addig.
Ne várj vele szerintem!
Akár menj be szakrendelésre azonnal! Ha gond van akkor is szerdáig látott orvos!
Vagy akár fel az osztályra, hátha segítenek ott is, akár még ma vasárnap is! Ügyeletes orvos biztos van, ha mást nem a szülészeten! Ha meg hülyének néznek netán, akkor se add fel, mindenképpen ragaszkodj a vizsgálathoz! Vigyél pénzt ha netán kér érte! Inkább feleslegesen vizsgáljon meg mint hogy nagy baj legyen!
Majd írd meg mi volt az!
Nagyon érdekelne! Meg hogy hogyan fogadtak vagy mit tettél!
Hány éves vagy?
Nem kell megijedni, lehet, hogy csak a méhszájat érzed, az ciklustól függően van, amikor kicsit jobban érezhető.
Azért, ha úgy érzed, hogy még mindíg nő (amit nem nagyon hiszek), akkor menj el orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!