Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet ez? (kifejtés lent)

Mi lehet ez? (kifejtés lent)

Figyelt kérdés
A menstruációs ciklusom 16. napján 3 napon keresztül barna folyásom volt, mintha épp megjönne a mensim, most a 22. napon egy napon keresztül bő rózsaszínes folyásom volt, ami másfél nap után elmúlt. (Soha nem volt még ilyenem, ilyen köztes vérezgetés vagy mi, mert mindig normális lefolyású a ciklusom és a 28. napon szokott rendesen megjönni.) Szerintetek lehet valami bajom, vagy ez teljesen normális? Köszönöm a válaszotokat!
2010. febr. 4. 19:49
 1/2 anonim ***** válasza:

az a 3 napos barnázás az valszeg az ovuláció volt. olyankor szokott lenni egyes nőknek barna folyásuk.

a rózsaszínt sajnos nemtudom, azt nemtom semmihez sem kötni

2010. febr. 4. 20:27
 2/2 A kérdező kommentje:
Pont az a baj, hogy én sem tudom, hogy az mi/mitől lehetett, mert a mensimnek is csak 9-én kell megjönnie és nem szokott ilyen "előjele" lenni, pláne nem ennyivel korábban és egy kicsit ez most aggaszt.
2010. febr. 4. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!