Nem szégyen 13 évesen szőrteleníteni a hónaljhat?
Borotva, krem barmar masnap olyan borsta van es sert, pedig nekem nem is eros a szrm.
Honaljat en geppel le szoktam nyomni, de intim reszen en borotvalok.
van aki gyantaztat
borotva lehet h nem fájdalmas, de a végén olyan lesz mint a délutáni borosta :D
én csak nagyon ritkán szoktam borotvával. meg is van az eredménye.. csipesszel simán ki tudom szedni az egészet ; )
19:32-esnek:
Én is kérdezhetek valamit?
1.Lány vagy?
2.Ha igen, miért lenne ciki?
Nálam már 11,5 évesen ott volt az ideje. Ha valóban szükségesnek érzed, semmi ciki nincs abban, hogy ezt elmondd anyukádnak. Végül is ő is nő.
Mért kérdezed, hogy ő lány-e vagy fiú ha a mondatod végén azt írod, hogy "végülis ő is nő."???
Am meg nyilván nő, mert a nők egészségébe írta a kérdést.
-.-""""""""""
Mért kérdezed, hogy ő lány-e vagy fiú ha a mondatod végén azt írod, hogy "végülis ő is nő."???
Előtte írtam,hogy ha lány...
Am meg nyilván nő, mert a nők egészségébe írta a kérdést.
Bocs,nem vettem eszre. Más is kérdezte.
Én is 13 évesen kezdtem a szőrtelenítést. Egyszerűen, borotvával. Én nem jelentettem be anyukámnak, nálam ez beletatozott az alaphigiéniámba, egyszerűen vettem borotvát és leborotváltam, ennyi. Nem értem miért kellene ezt bejelenteni akárkinek is. Ne csinálj belőle ekkora "problémát" szerintem. Ez a te intim magánügyed, hogy mit szőrtelenítesz magadon, mégiscsak a te testedről és komfortérzetedről van szó, nem pedig az anyukádéról. Ennyi önállóságot már csak megengedhetsz magadnak...
22/L
ez elég gáz kérdés de mind1...
engem 8 évesen is zavart nagyon h szőrös volt a lábam....olyan hisztiket csaptam..
én 11-12 évesen kezdtem a hónaljam. de minek anyudnak tudnia? te dolgod. vegyél borotvát az a legkényelmesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!