Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem szégyen 13 évesen szőrtele...

Nem szégyen 13 évesen szőrteleníteni a hónaljhat?

Figyelt kérdés
Heló mindenkinek.Azt szeretném kérdezni,hogy 13 évesen nem szégyen a hónaljat szőrteleníteni??és hogy mondjam meg anyunak,hogy szőrteleníteni akarom??és ti hány évesen szőrtelenítettétek először?nagyon kérlek titeket segítsetek!!mert még ezen a héten kellene! köszii :)
2010. febr. 4. 19:22
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Borotvával, mi mással?
2010. febr. 4. 19:48
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Borotva, krem barmar masnap olyan borsta van es sert, pedig nekem nem is eros a szrm.

Honaljat en geppel le szoktam nyomni, de intim reszen en borotvalok.

van aki gyantaztat

2010. febr. 4. 19:54
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

borotva lehet h nem fájdalmas, de a végén olyan lesz mint a délutáni borosta :D

én csak nagyon ritkán szoktam borotvával. meg is van az eredménye.. csipesszel simán ki tudom szedni az egészet ; )

2010. febr. 4. 20:07
 14/26 anonim ***** válasza:
65%

19:32-esnek:

Én is kérdezhetek valamit?

1.Lány vagy?

2.Ha igen, miért lenne ciki?

Nálam már 11,5 évesen ott volt az ideje. Ha valóban szükségesnek érzed, semmi ciki nincs abban, hogy ezt elmondd anyukádnak. Végül is ő is nő.

Mért kérdezed, hogy ő lány-e vagy fiú ha a mondatod végén azt írod, hogy "végülis ő is nő."???

Am meg nyilván nő, mert a nők egészségébe írta a kérdést.

-.-""""""""""

2010. febr. 4. 21:11
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Mért kérdezed, hogy ő lány-e vagy fiú ha a mondatod végén azt írod, hogy "végülis ő is nő."???

Előtte írtam,hogy ha lány...

Am meg nyilván nő, mert a nők egészségébe írta a kérdést.

Bocs,nem vettem eszre. Más is kérdezte.

2010. febr. 4. 21:30
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Nemtudom én az elején borotváltam de nagyon megbántam:(.NAgyon megerősödött a szőr és szinte naponta visszanőtt.Úgyhogy nyáron kozmetikus legyantázta igaz meg szenvedtem vele rendesen de utána 2 hétig teljesen sima volt és most már nem is olyan erős rajta a szőr. Meg a gyanta se olyan fájdalmas szóval szerintem ha tudod próbáld ki azt is
2010. febr. 5. 12:04
 17/26 A kérdező kommentje:
köszi midnenkinek...akk az anuynak hogy mondja meg??anuy adsz borotvát??? v hogy???
2010. febr. 5. 16:53
 18/26 anonim ***** válasza:
Anyu. Ugye, szerinted sem vagyok gyerek? Van valami, amire meg szeretnelek kerni. Valami nagyon zavar, stb
2010. febr. 5. 21:28
 19/26 anonim ***** válasza:

Én is 13 évesen kezdtem a szőrtelenítést. Egyszerűen, borotvával. Én nem jelentettem be anyukámnak, nálam ez beletatozott az alaphigiéniámba, egyszerűen vettem borotvát és leborotváltam, ennyi. Nem értem miért kellene ezt bejelenteni akárkinek is. Ne csinálj belőle ekkora "problémát" szerintem. Ez a te intim magánügyed, hogy mit szőrtelenítesz magadon, mégiscsak a te testedről és komfortérzetedről van szó, nem pedig az anyukádéról. Ennyi önállóságot már csak megengedhetsz magadnak...

22/L

2010. febr. 18. 11:53
 20/26 anonim ***** válasza:

ez elég gáz kérdés de mind1...

engem 8 évesen is zavart nagyon h szőrös volt a lábam....olyan hisztiket csaptam..

én 11-12 évesen kezdtem a hónaljam. de minek anyudnak tudnia? te dolgod. vegyél borotvát az a legkényelmesebb.

2010. febr. 18. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!