Hogy tudtok teljesen szőrteleníteni odalenn?
Nyugodtan gyantázd le, ha megtalálod a helyes technikát, egyedül is meg tudod csinálni! Tinikoromban mertem kipróbálni az otthoni bikinivonal és intimterület gyantázást. Vegyél érzékeny bőrre való gyantát és ilyen kis ápoló olajjal átitatott törlőkendőcskét (egy helyen vannak az üzletben). A hideggyantát ajánlom, mert az kicsire lehet vadgosni, úgy könnyebb használni. Ragaszd föl és feszítsd jól meg a bőrt a letépési iránnyal ellentétesen. Ha jól megfeszül a bőr és kicsi területenként haladsz, nem vészes a művelet.
24/L
Hát gyantázni csak akkor állnék neki otthon, egyedül, ha előtte kozmetikustól ellestem. Nekem speciel nagyon fájt a fazon gyanta, pedig lábam, hónalj, bajuszt mindent csináltatok. Azért megvannak a technikái a gyantázásnak.
Ajánlom neked inkább az intim területekre való szőrtelenítő krémet. Előtte végezz bőrpróbát egy kis területen. Nem fáj, és szépen meg lehet vele oldani.
Üdv. 32N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!