Milyen a nőgyógyászati vizsgálat szűz lányok esetében?
Figyelt kérdés
Hétfőre van időpontom. Ez lesz az első vizsgálatom és kicsit félek. Tudom hogy sokan ki fogtok nevetni mert 20 éves létemre még szűz vagyok.2015. jan. 1. 19:29
12/19 anonim válasza:
De ha nincs panaszod, minek mész?
13/19 A kérdező kommentje:
Körzeti, és azért megyek mert szeretnék majd nemi életet élni de előtte meg szeretnék győződni róla hogy nincs semmi bajom
2015. jan. 1. 20:58
14/19 anonim válasza:
Én még annyit tudnék tanácsolni, hogy hosszú pulcsiba menj, mert csak jobb az öltözőből a vizsgáló terembe bemenni fedett fenékkel.
A többiek meg mindent elmondtak már, ne félj, nem lesz semmi gond. A melleid is megvizsgálja, megtapintja, hogy nincs e bennük csomó, nincs e valami elváltozás.
15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a választ
2015. jan. 1. 23:32
16/19 anonim válasza:
Én női dokihoz mennék első vizsgálatomra a helyedben.
19/19 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Igen túl éltem. Minden rendben volt, mindent elmondott a doktor úr, rendes volt. Hüvelyen keresztül vizsgált. Az kicsit fájt de nem volt semmi probléma:)
2015. jan. 11. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!