Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi az oka, hogy egyes nőknek...

Mi az oka, hogy egyes nőknek egyáltalán nincs premenstruációs tünetegyüttese?

Figyelt kérdés
Szóval hogy ennek mi az ok, nem az érdekel, hogy ilyen fajta és kész. Egyeseknek tényleg semmi előjele nincs, se fájdalom, semmi.

2015. jan. 1. 17:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen. Egyeseknek semmi.
2015. jan. 1. 17:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom az okát, de nálunk a családban senkinek sincs. Lehet abban valami, hogy soha nem reagáltuk túl a dolgot. Nem mondom, hogy akinek van, az hisztis tyúk, de az esetek többségében azért van más is a háttérben, nem csak biológia...
2015. jan. 1. 18:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez egy jó kérdés. A hormonok változása mindenkire másképpen hat. Sőt ugyanarra személyre sem mindig ugyanúgy. Nekem néha vannak tüneteim, néha nincsenek. Nem is mindig ugyanaz. Néha depressziós letargiába esem, máskor kb. dührohamom van, néha annyira nincs étvágyam, hogy egy falatot nem tudok enni.. Elég változó. Néha meg egyáltalán semmi bajom. Gondolom ez sok mindentől függ, milyen környezetben élsz, milyen hatások érnek a mindennapokban stb.
2015. jan. 1. 18:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Befolyásolja az alkat, a genetika, de egyesek szerint a testmozgás is. Nekem speciel ritkán fáj, félévente egyszer kb., akkor viszont nagyon. Fájdalomcsillapítót akkor sem veszek be, egy kis torna és jobban is vagyok. :))

22N

2015. jan. 1. 20:23
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát örüljön az akinek nincs. Gondolom genetika... de az emberek fájdalomküszöbje/tűrőképessége is eltérő

Mandulavirág milyen kedves vagy: "Nem mondom, hogy akinek van, az hisztis tyúk, de az esetek többségében azért van más is a háttérben, nem csak biológia..."

van más is a háttérben? puffadok fáj a derekam fáj a mellem feszül szétdurran. akkor hisztis vagyok mi? ez biztos pszichésen fáj? meg a görcs is csak hiszti, ami annyira fáj hogy néha majd elbőgöm magam?!

Igen előtte 2-3 nappal begurulok és az se jó ahogy a másik a levegőt veszi, de sajnálom nem tudok vele mit kezdeni. másnapra elmúlik. ennyi.

Bocsánat csak nem bírom az ilyen hozzáállást, hogy ha sír az ember vagy rossz a kedve illetve joggal dühös akkor annyi a komment hogy "mivan menstruálsz?"

2015. febr. 2. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!