Miért van a nőknek menstruáláskor "szaguk"? Ezt mi miatt lehet érezni? Gáz ha valaki megérzi rajtunk?
Figyelt kérdés
2014. okt. 23. 08:58
1/8 anonim válasza:
Hát ha rendesen tisztálkodsz, gyakran cserélsz betétet, és megelőzöd, hogy minden odalenn bepáljon a betét fölött, akkor kétlem, hogy bárki megérezné. Én személy szerint még sosem találkoztam senkivel, akire azt mondtam volna 2 szimat után, hogy ,,hmmm ez menstruál".
2/8 anonim válasza:
Én is sűrűn megerzem másokon, ezért sem.használok betétet. (amúgy sem szeretem).Ettől függetlenül azt gondolom,hogy ez pusztan igénytelenség.. ha cseréli, mosakszik akkor nem kellene budosnek lenni..
3/8 anonim válasza:
Én betétet használok, de soha senki nem mondta, hogy "érzem, megjött neked!"
Az első 2 napban óránként cserélem a betétet, és rendesen tisztálkodom, bár ezt akkor is megcsinálom ha éppen nincs megy.
4/8 anonim válasza:
Max nő tudja megérezni
Ha nagyon finom az orra
5/8 anonim válasza:
Vagyis nem az orra, hanem a szaglása
6/8 anonim válasza:
Alapból a dolognak nincs szaga,de levegővel érintkezve elindulnak benne kémiai folyamatok.
Levegővel érintkezik amikor az ember pisil. Nem minden pisilésnél cserélem ki, ha betétet használok, mert akkor óránként cserélhetném, az meg akkor sem gazdaságos, ha kis nedvszívóképességűt használok.
Ennek'ellenére soha senkin nem éreztem még.
7/8 anonim válasza:
ez baromság, nem szoktam érezni senkin
8/8 anonim válasza:
Én megszoktam érezni,ha egy közegben vagyok az illetővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!