Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyit voltatok utána még...

Mennyit voltatok utána még otthon? Mennyire fájdalmas?

Figyelt kérdés
Laparoszkópiás vizsgálattal kapcsolatban tapasztalatok?
2010. febr. 4. 15:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Milyen célból lesz laparoszkópiád? Nekem nőgyógyászati okból volt akutan, bal o.-i bevérzett petefészek cysta miatt. Vasárnap délben műtöttek, hétfő reggel már saját lábamon mentem haza. Egy apró metszés a köldökömnél, és egy jobb,illetve bal oldalon,mindez két éve volt,mára szinte nem is látszik a hege. Ne félj tőle, egyáltalán nem fájdalmas,hisz altatnak hozzá. Ébredés után ami kellemetlen lehet, az a vállak,hát fájdalma, miután ezt a beavatkozást ú.nevezett trendelenburg helyzetben végzik, amikor is 45 fokos szögben fejjel lefele helyzetben vagy, így jobban hozzáférnek a műtéti területhez a hasban, viszont ezáltal ugyebár nagyobb súly nehezedik a vállakra és ezért érezhetsz majd a műtét után pár napig váll,illetve hátfájdalmat. én utána két hétig voltam itthon, de maradhattam volna tovább is, ez attól függ, milyen munkát végzel,és kitudod e iktatni,hogy fizikálisan terheld magadat. Ne izgulj egyáltalán, nem fájdalmas,és gyors a felépülés utána.
2010. febr. 4. 16:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem dec.8-án volt lapor mütétem! Ne izgulj!!!nekem mütét után az első két nap volt nagyon rossz..akkor minden bajom volt!fájt amellkasom,fejem,hátam.nem bírtam kiegyenesedni.. Varratszedés az rá 5 napra volt utána már jól éreztem magam..gyorsabban gyógyultam! Engem mütét után 5-6 órahosszával ki engedtek a korházból!!alig bírtam kiszálni az ágyból..de haza kellett jönnöm..
2010. febr. 4. 19:51
 3/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm! Nem izgulok, csak kedden lesz a műtétem, de csütörtökön már dolgoznom kell, csak azért kérdeztem.
2010. febr. 5. 10:00
 4/5 anonim ***** válasza:
mi volt? sikerült dolgoznod? milyen volt a műtét? engem most 8-án műtenek kedden, szombaton mér dolgoznom kell
2010. okt. 28. 15:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Még nem sikerült olyan sebészt találnom, aki szóba állt volna velem, úgyhogy még nem műtöttek. Esetleg, ha tudsz egy jó sebészt pesten aki nem egy vagyonért dolgozik, azt megköszönném. :) Neked előre is sok sikert a műtéthez!
2010. okt. 29. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!