Olvastam egy fórumon, hogy valaki úgy esett teherbe, hogy az óvszert rendeltetésszerűen használta és nem is szakadt ki semmi, ez tényleg lehetséges?
mindig gumit használok, és sosem lettem terhes.
szerintem elég jól megcsinálják a gumikat.
nem tudom, másoknál hogy alakul ez a dolog.
Nekem a kolleganőm fiatalon leírom hogy lett any: évek óta fogamzásgátlót használt és a mensije is megjött,így nem gondolt semmi rossza,csak a melle elkezdett nőni,még ekkor sem gondolt semmire 18 éves volt amikor anya lett,màr nem lehet volna elvetetni sem.
Gumival helyes használatnál csak akkor lehet teherbe esni,ha a gumiról valahogy a hüvelybe kerül a sperma,vagy a gumi előtt igaz a péniszt nem tette be a batátod a hüvelyedbe,de egymáshoz dörzsölitek a nemiszerveiteket és nem veszítek észre,hogy egy kis csöpp előnedv a nemiszervedhez kerül ês az a végén a hüvelybe kôt ki.
Ily módon előjátêktól is teherbe lehet esni.
Tehát a kolleginám gyógyszer mellett lett terhes,soha egy gyógyszert sem hagyot ki és terhesség első hónapjaiban a mensije is meg volt.
A tv-ben meg volt egy pasi úgy döntöttek,hogy őt kötik el,mert már 3 gyerekük volt és a pasi így is teherbe ejtette,rosszul csinálták meg a műtétet!
Vannak furcsa dolgok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!