Lehetséges hogy az éves nőgyógyászati szűrés "nőgyógyászati ambulancia"-n legyen?
Figyelt kérdés
Ilyet találtam, de szerintem inkább szakrendelés kéne.
Szerintetek?
2014. dec. 17. 13:23
1/8 anonim válasza:
Miért, az ambulancia szerinted mi?:D
2/8 anonim válasza:
Tudod mi az ambulancia? Járóbeteg rendelés.
4/8 A kérdező kommentje:
Oké, köszi. De akkor nincs is különbség ambulancia és szakrendelés között? Csak egyik helyen így, másik helyen úgy nevezik?
2014. dec. 17. 14:28
6/8 anonim válasza:
Általában kórházakban szokták ambulanciának nevezni a járóbeteg rendelést. De a lényeg ugyan az.
7/8 anonim válasza:
Nos, engem a doki kinevetett, amikor azt kérdeztem, hogy akkor mikor rendel, erre azt mondta, hogy ez nem rendelés, hanem ambulancia! Akkor mégis csak van valami különbség
8/8 A kérdező kommentje:
Előző, Nem tudom ezt mire vagy miért írtad.
Kötekedett az orvos, de így van , akkor rendelne ha magánrendelésre mentél volna
.
2015. máj. 6. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!