Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nincs meg 12 évesen meg?

Miért nincs meg 12 évesen meg?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok.Az osztályba már minden lánynak megvan csak nekem nincs.Ezen kívül még mellem sincs és ezért csúfolni szoktak...nekem miért nem akar megjönni? Lehet késön érő vagyok de miért? :/
2014. dec. 29. 14:49
 1/6 anonim ***** válasza:
12 év még túl korai, ráérsz még emiatt aggódni.
2014. dec. 29. 14:55
 2/6 anonim ***** válasza:

Azért, mert mindenki más ütemben fejlődik, ugyanígy a serdülés is mindenkinél máskor indul be.

Egyébként nem hiszem, hogy későn érő lennél, hiszen még csak 12 vagy, szóval még ez nem az.

Egyébként pedig olvastam egy másik lány véleményét, ő azt mondta, hogy addig örülj amíg nincsen meg, utána viszont jó sokáig jelen lesz az életedben.

Mellesleg pedig az ilyen lányokra akik ez miatt csúfolnak, azokkal meg ne törődj, butaság ezekre odafigyelni. :)

2014. dec. 29. 14:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Az olyan, mintha az osztályban mindenkinek zöld szeme lenne, és csak neked van kék és, hogy miért?:) Ha ezt megtudnám válaszolni, nem ott lennék ahol.

Ha a melled nőni fog és kezdesz majd szörösödni akkor kell rá számítani. Ne ijedj meg barátnőmnek 14éves korába jött meg elöször. :) Nem vagy ezzel egyedül.

2014. dec. 29. 14:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem 14 évesen jött meg, én egyáltalán nem aggódtam miatta, bezzeg a szomszédasszony nagyon izgult, állandóan azt kérdezte nagymamámtól, hogy megjött-e már nekem. :-DD
2014. dec. 29. 15:55
 5/6 A kérdező kommentje:
Koszi a kommenteket :) amugy tudom elirtam a kerdesbe kicsit a szoveget :p
2014. dec. 29. 21:27
 6/6 anonim válasza:

Nekem 10 éves koromban jött meg. Most 13 éves vagyok és azért csúfolnak, mert már nekem megjött, de az osztályból rajtam kívül még egy lánynak jött csak meg. (érdekes módon őt nem cikizik-e miatt)

Úgyhogy szerintem örülj, hogy még nem jött meg neked.

2014. dec. 29. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!