Kislányom testhőmérsékletét szeretném a lehető legpontosabban megmérni. Mit javasoltok, hol érdemes nézni? Fenékben, hüvelyben, esetleg a húgycsőben? (Magamnak mindig húgycsőben mérem. )
Ostoba az aki mondja,és itt egyedül te szítkozodsz csak nagyon inteligens lehetsz a stílusodból làtszik!
Higanyos lázmérő még ma is kapható,én 1 éve vettem higanyost is és amikor írtam nem csak a 1 évesekre gondolok,hanem 10-16 évesekre is akik kiskorában még a higanyos lázmérő ismert volt,ên erre írtam,hogy baj is lehezett volna!!!!,bár a digitálisat használják ma már
Ha olvasgatnál akkor igen is ajánják a fülön keresztüli hőmérőt is!
Ês jelen esetben meg majdnem 5 éves gyerekről beszélünk!
Bíztos nem dugnák a fenekébe hőmérőt!
Kupot sem értetted,azt írtam hogy az is kellemetlen a gyereknek(nem csecsemőről írok ovodás,iskolás gyerekről),van akinek még fáj is a használata,akkor a lázmérő bedugása milyen kellemetlen lenne már ennyi idősnek,valakit még szeméremérzetében sértene is!
Ha magas lázról van szó azt a digitális,hónajon keresztül mérésnél is észre lehet venni!
Maghő ide,vagy oda abból is le kell vonni,tehát az sem ad levonás nélkül pontos eredményt!
Mért te mégis mennyi idős korig gondolod hogy végbélbe kellene lázmérőt dugdosni?
Kérdező te idióta vagy.
Inkább a saját lázadat méregesd naponta 3 x
Vagy inkább a FÉRJEDÉT hogy h tudott neked gyereket csinálni.. -.-
(Remélem hogy csak egy tinifiú trollkodik és nem valós a kérdés)
Mennyi idős a lányka?
Inkább mérd a szájban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!