Szerintetek mi lehet?
Figyelt kérdés
Most van az első barátom, 2hete lefeküdtünk.Ő vette el a szüzességemet is.Hétvégén vettem észre, hogy a csiklóm fölött, és a hüvely bemenetemnél ilyen kis hát nemis tudom minek nevezzem őket kis gümők jöttek ki(olyan mint a nyelvünk hegyén az ízlelőbimbók) nem tudom mi lehet, kezdek félni.Holnap menni akarok időpontot kérni a nődokihoz.Szerintetek mi lehet? Egyszerü gomba vagy vmi más?Segítsetek légyszi.És csak normális válaszokat kérek.Köszönöm.2010. febr. 3. 19:52
1/5 anonim 

válasza:

Lehet valami papiloma vírus, ami nemi úton terjed. Az nem viszket és nem is fáj.
2/5 A kérdező kommentje:
De azt lehet kezelni nem?Kapok rá valami gyógyszert.Ebben reménykedem.
2010. febr. 3. 19:59
3/5 anonim 

válasza:

Természetesen! Csak menjél el orvoshoz. És ne félj azért van az orvos, hogy megmondja a pontos diagnózist.
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm :)
2010. febr. 3. 20:47
5/5 anonim 

válasza:

azért nem ártana erről szólni a barátodnak. mivel elég nagy valószínűséggel tpőle kaptad el. szóljál neki, h nemi fertőzése van, mert ha őt nem kezelik ki, akkor te folyamatosan vissza fogod kapni tőle szex során.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!