Múltkor órán majdnem bepisiltem. Tartogattam, tartogattam, nem szóltam. A tanár rájött mi a bajom, kiküldött WC-re. Elég ciki volt. Mit csináljak hogy ne lássa rajtam?
19:51es vagyok
16 éves vagyok, és nálunk úgy van, hogy ha óráról kiengednek minket, és ezt meglátja más tanár, akkor simán kaphatsz egy intőt..mivel nem szabad elhagyni a termet kicsöngő előtt.
Barátnőmnek vesemedence gyulladása volt /van, és mondta, hogy had menjen már ki pisilni..és nem engedték ki..
szóval..:S kellemetlen dolgok ezek..
Egyébként meg ez az óra előtt menj ki dolog..
Nekem sem mindig óra előtt kell elmennem pisilni, van h. óra közben jön rám, és akkor meg végig kell szenvedni az óra további részét..:S
"Szerintem egyszerűen szóljál a tanárnak, hogy ki akarsz menni, ilyen egyszerű. Nincs benne semmi ciki. Én is tanár vagyok, simán kiengedem, és nem történik semmi."
ÉS HA NEM ENGEDIK KI A GYEREKET ?
19:51-es vagyok még mindig.
20:46 vagyok. Kicsit megijedtem, hogy tudsz rólam valamit, amit én még nem, és bele is néztem a nadrágomba, de nem, nem vagyok tanárnő. :-)
Akkor ezek szerint te nem attól tartasz, hogy a tanárod észreveszi, hanem hogy az osztálytársak észreveszik. Értem, őket nehéz nevelni. Elég primitív dolog, ha ilyenért kinevetnek.
20:57: ha nem engedik ki, az más, de a kérdezőnek nem ez a problémája, hiszen ez a tanár ki is küldte őt.
X DDDDDDDDDDDDDDD
A SZEMÉT TANÁROK AKIK NEM ENGEDIK KI A DEÁKOKAT PISILNI!!! :DDD
am. én nem vayok nagyon pisilős fajta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!