Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tejszerű fehér cucc folyik ki...

Tejszerű fehér cucc folyik ki belőlem. Mi ez?

Figyelt kérdés
Bocs a nyers fogalmazásért, de ez van. :/ Valami cucc folyik ki belőlem, rendesen olyan, mint a tej, nem büdös, nem viszketek, és nem fáj, csak marhára idegesít. NORMÁLIS válaszokat kérek! Köszönöm. 18/L
2010. febr. 3. 16:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez sima folyás. Ha nem büdös,vagy elszíneződött,akkor nem lehet gyulladás,vagy vírus.Ha nyálkás is,akkor lehet,hogy ovulálsz,bár az inkább átlátszó,nem tejfehér. Mindenesetre ne idegeskedj,nem hiszem,hogy bajod lenne. 18/L
2010. febr. 3. 16:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Addig jó amíg fehér. Ha barna és nem kell megjönnie akkor be vn gyulladva a petefészked vagy a méheddel van valami. Aü fehér folyás természetes. Izgalmi állapotban duplájára nő a kijövő cucc :)
2010. febr. 3. 17:18
 3/7 anonim válasza:
fehér folyás:D Ha még nem jött meg akkor jo.elvileg onnan tood ha megjött h akk azon a napon nem lessz fehér folyásod.12/L
2010. febr. 3. 20:00
 4/7 anonim ***** válasza:
és eddig nemvolt, csak most? az fura, mer látom 18 éves vagy, már korábban is kellettvolna h legyen, ha nemvolt, de most előjött akkor az nembiztos h jó.
2010. febr. 3. 23:31
 5/7 anonim ***** válasza:

De nem hinném h a mensturáció jelzése hisz 18vagy és má meg kellett volna jönni:) :S :/

Amm..megjött mert ha igen akk még lehet fehér folyásod:D

2010. febr. 4. 11:36
 6/7 A kérdező kommentje:
Öt éve menstruálok, egy éve fogamzásgátló tablettát szedek. Néha jön csak elő, pl. ma már egyáltalán nem volt. :/ Nem értem... Nekem igazából nincs ez a mensi előtti folyásos téma (bocs) a gyógyi miatt /gondolom én/, kezdetben még nekem is volt, de egy ideje nincs. Nem tudom mi lehet ez?! :S
2010. febr. 4. 19:52
 7/7 anonim válasza:
Nem lehetsz már Jedi
2010. ápr. 20. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!