Csajok! Lógni fog a MELLEM, ÉS KISEBB LESZ?
14/L vagyok és 60 kg.Tehát fogynom kell és a mellem is nagy és lóg .
Régen miinden rendben volt...Ha lefogyok akkor tudom h kisebb lesz de nem fog lógni??
A mellbimbóm is nagy mert megvan nyúlva a börőm kisebb lesz?

A mellmaszírozós vagyok. Szerintem a háromlépéses technikát érdemes használni. Először a lábon kell kezdeni a mellzónák masszírozásával. A lábujjaktól a lábfej felé a lábujjközöktől felfelé masszírozni, előbb a bal lábon, utána a jobb lábon, legalább 10X, alaposan. Ha ez megvan akkor előbb a bal mellett masszírozni. Először nyújtott ujjakkal, mindkét kézzel a kar felől kezdve egymással átfedő, lefelé induló körrel 5X körbemenni a mellen, utána ököllel ugyaígy végigcsinálni. Utána a másik mellet ugyanígy megmasszírozni. A mellbimbó is tudaj változtatni a méretét, ettől nem tudom, hogy változik-e.
A bőr rugalmasságát segíti, ha dörzsis szivaccsal átmossuk a teljes testfelületet és váltott fé-fél percig tartó hűvös-meleg zuhannyal zuhanyozunk. Ez az egész testre jó.
Azért érdemes a test többi részét is masszírozni, mert javítja a keringést és segíti a zsír lebontását is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!