Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csajok! Lógni fog a MELLEM,...

Csajok! Lógni fog a MELLEM, ÉS KISEBB LESZ?

Figyelt kérdés

14/L vagyok és 60 kg.Tehát fogynom kell és a mellem is nagy és lóg .

Régen miinden rendben volt...Ha lefogyok akkor tudom h kisebb lesz de nem fog lógni??

A mellbimbóm is nagy mert megvan nyúlva a börőm kisebb lesz?

2010. febr. 3. 14:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ha már lóg, az lógni is fog. A bőröd szerintem visszahúzódik, mert nem hiszem, hogy nagyon kövért lennél a 60 kilóddal.
2010. febr. 3. 14:08
 2/14 anonim ***** válasza:
kisebb lesz,és lógni fog--->de ez csak átlag
 3/14 anonim ***** válasza:

nem, nem valószínű h a fogyástól formásabb melleid lesznek.

ha fogysz ugyanúgy fog lógni, mint most. a bőr nem fog összemenni. és a mellbimbód sem.

4/14 anonim ***** válasza:

ha 160 centi vagy, akkor ha kisebb lesz a melled, akár még formásabb is lesz. A súlytól is lehet lógós kicsit, és ha tornázol és sportmelltartót hordasz, akkor szerintem az ideális súlyod elérésekor jobban néz majd ki.

De mondom, ha palacsintáid vannak, akkor sajnos nem...

Ha 150 centis vagy és úgy 60 kiló, hát az akkor kövérnek számít..

Hány cm vagy?

2010. febr. 3. 14:13
 5/14 anonim ***** válasza:
Szia! Ne fogyj hirtelen és minden nap masszírozd meg a melleidet. A bőr rugalmas és a heti 1-2 kg-os fogyást teljesen normálisan követi. Ha minden nap rendesen megmasszírozod a melleid, legfeljebb kisebbek lesznek és átmenetileg fog lógni és csak kicsit. Ne csak a melleid masszírozd meg, hanem a teljes tested. Sportolj és hordj közben sportmelltartót. Nekem szoptatás után 2 évvel ugyanolyanok lettek a melleim, mint korábban voltak. Nekem 14 kg ment le és így is okésak a melleim.
2010. febr. 3. 14:21
 6/14 A kérdező kommentje:

Sziasztok:)

Köszi a válaszokat. 160 cm körül vagyok,sőt magasabb is szerintem!:D

Várom a többi választ is :)

2010. febr. 3. 14:45
 7/14 A kérdező kommentje:
De h masszirozzam meg??
2010. febr. 3. 14:47
 8/14 A kérdező kommentje:

És úgy nem jó ha csak a mellemet masszírozom meg??

Csak az a baj h nme merek futni mert csúszik az út nagyon és nem akarom megint eltörni a lábam :S :/

2010. febr. 3. 14:48
 9/14 anonim ***** válasza:
Hát az pedig jó súly! Semmi baj vele de ha fogyni akarsz rajta. De ne fuss csak kocogj vagy gyors séta beöltözve feszes melltartóval. Igy nem fogja tönkretenni a futás. Ha van szobakerékpár télre azt ajánlom nyárra a rendes utcait. Sokkal jobb mint a futás, mert formálja a vádlit a combot popsit és a hasat. Eleinte fogysz utánna pedig ha jól táplálkozol sportos izmos leszel. Mindenképpem egyél sokat csak cukor és zsír nélkül. És szedj mellette vitaminokat!
2010. febr. 3. 17:42
 10/14 A kérdező kommentje:
jó köszi szépen:)
2010. febr. 4. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!