Mit ajánlotok a Harryzmus ellen? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
A barátnőm kicsit fura... egész nap csak Harryről (Styles)beszél, képeket néz, másra nem is tud gondolni. Tökre félek hogy be fog a végén golyózni. Szerintetek mit csináljak vele?2014. dec. 21. 18:44
1/6 anonim válasza:
Hagyjad ha igy erzi jol magat. :D
2/6 anonim válasza:
Az a lány, aki a Harold Edward Styles profilt vezeti a facebookon? Tök édes:)
3/6 anonim válasza:
Hagyd egy kicsit magára ezzel az egésszel. Amikor elkezd erről beszélni, azonnal fordíts neki hátat és te csinálj mást. Meg se halld, amikor megint harryzik. Ha nem akar begolyózni, egyszer eljön az a pont, amikor ő maga is beelegel, ill. felnő. Észrevétlenül kiég belőle az egész.
4/6 anonim válasza:
Nem kell csinálni vele semmit. A rajongásom elején én is ilyen voltam most meg már rég rájöttem hogy túlzásokba estem néha.Ha normálisabb a barátnőd akkor idővel felnő és csak simán fog rajongani érte és nem az őrült módon.
5/6 anonim válasza:
Juj nekem gőzöm sincs ki ez, de rákerestem a nevére és mikor megláttam a képeit, rosszul lettem.:D Dehát mindenkinek más az ízlése..
Amúgy nem hiszem, hogy tehetsz valamit ellene, majd idővel rájön, hogy nem álomországban kell élnie, kül elrohan mellette az élet.
6/6 anonim válasza:
Az én barátnőm is Harryzmusos. Volt. Még mindig imádja Harryt, de már hál' istennek nem olyan fanatikusan. Szóval hagyd csak, majd kigyógyul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!