Női vagy férfi nőgyógyász a jobb?
Szerintem az a legfontosabb,hogy egy jó szakembert találjon az ember,aki szimpatikus is neki,és megbízik benne.
Nagyon sokan a nőket preferálják ,kevésbé érzik kellemetlenül magukat .
Én személyszerint férfihoz járok,maximálisan elégedett vagyok vele,tudom hogy hülyeség,de ha valakinek muszáj turkálnia,akkor inkább férfi legyen az illető :D
De nincs rossz tapasztalatom nőkkel sem. Ha valami komoly problémám lenne ,nem csak éves szűrésre járnék,biztos nem ez alapján választanék .
Az a véleményem (és a tapasztalatom is), hogy nem az orvos neme számít. Nő és férfi nemű orvosok között is vannak kedvesek és bunkók, több és kevesebb szaktudással rendelkezők egyaránt.
Én elsőként nőhöz mentem, mert úgy éreztem, hogy egy nő előtt könnyebben megy majd a dolog. Magánrendelésre mentem, teljesen rendben volt minden, a dokinő nagyon kedves és óvatos volt. Azóta voltam már férfinál is, másik nőnél is (szintén magánúton), egyikkel sem volt semmi gond. Egyszer voltam sztk-s orvosnál, aki férfi volt, nála mondjuk eléggé fájt, mikor vizsgált, de ebben közrejátszik az, hogy alapból azért mentem orvoshoz, mert fájdalmaim voltak. Valószínűleg másik dokinál is fájt volna.
Szerintem érdemes körbekérdezni az ismerősöket, szétnézni fórumokon, és úgy keresni orvost. Sőt, érdemes probléma szerint keresni, mert van amelyik nőgyógyász ügyesebben műt pl., valamelyik jártasabb a meddőségi kezelésben, van, aki valamilyen speciális műtéti technikában van otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!