Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet baj? Immunrendszer...

Mi lehet baj? Immunrendszer le gyengülés is okozhatja?

Figyelt kérdés
Az egész azzal kezdődött, hogy feher folyasom volt. Utana mar fajt a huvelyem korul, mar majdnem azt mondanam égett. Anyukám adott ra canesten krémet, most azt használom. Este pedig eszre vettem hogy a mellbimbom belseje feher színű, nem ertettem, ez lehet a hüvelygombatol?? Szerintem az immunrendszerem is eléggé Levan gyengulve, de antibiotikumot nem szeretnek szedni mert ugye az is gombát okoz. Illetve ez a huvelygomba mennyi idő alatt múlik el, ha kenem rendszeresen? Terhesség kizárva 15/L
2014. dec. 18. 22:13
 1/2 anonim ***** válasza:

a mellbimbóm belseje nekem is szokott néha fehér lenni, gondolom, ez a tej miatt van, valami biztos termelődik ott néha akkor is, ha az ember nem terhes. szerintem tehát emiatt ne aggódj.

az viszont egyáltalán nem biztos, hogy hüvelygombád van, lehet teljesen más fertőzés is.

egyrészt a gombaellenes krém használata más fertőzés esetén csak árthat, másrészt meg ki kéne vizsgálni, hogy mi a bajod.

tehát az orvoshoz kellene elmenned. anyukádat nem értem, miért nem visz orvoshoz.

2014. dec. 18. 22:18
 2/2 anonim ***** válasza:
A mellbimbón is úgy cserélődik a bőr vagy mi, mint a kezünkön, lábunkon stbstb.. Nem a hüvelygombától van. Az se biztos, hogy hüvelygombád van,sőt abban biztos lennél, hogy az, mert attól megőrülnél, úgy viszketnél, a fehér folyás öntisztulás, van akinek több, van akinek kevesebb. A hüvely körüli fájdalom, égés viszont megint a hüvelygombára enged következtetni.. Ha csak a canesten krémet használod, attól még a hüvelyedben és a végbeledben lehetnek a gombák és így nem fognak elfogyni, ezért kéne kúp is, vagy hüvelykrém. A legyengült immunrendszerre szedj immunerősítőt (pl Isoprosint. Ez vényköteles és drága..)
2014. dec. 19. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!