Felfáztam? Mi lehet ez szerintetek?
Figyelt kérdés
Hasfájás, húgyhólyag- méh közelében fájdalom, émelygés. Nem járok sűrűbben Wcre és nem is csíp.
Persze elmegyek vele dokihoz, de mi lehet? Valakinek hasonló tünetekkel milyen betegsége volt? Felfázás? Vesemedence gyulladás? Petefészek gyulladás?
2010. febr. 2. 15:25
1/5 anonim 

válasza:

Több oka lehet, menjél orvosoz, az majd megnézi a vizeletedet, és ha genny, vagy fehérje van benne akkor felfázás eredetű a panaszod.
2/5 A kérdező kommentje:
Természetesen, mint írtam is, megyek orvoshoz, de nem ma délután. Ezért is kérdeztem, hátha van itt tapasztaltabb nálam. Sajnos a háziorvos is tovább fog küldeni - ismerem - és még napok múlva sem lesz "konkrét" diagnózis. Nálunk sajna ez így megy.
2010. febr. 2. 15:44
3/5 anonim 

válasza:

Hasonló panaszaim voltak mikor elsö gyerekemmel terhes lettem.
4/5 A kérdező kommentje:
:-) Én is gondoltam rá, de 1 éve szültem, még nem menstruálok és tesztet is csináltam
2010. febr. 2. 17:28
5/5 anonim válasza:
Szia én ebben a cipőben ,,járok ma voltam vérvételen, magas lett a húgysav,koleszterin,szint az orvos ,szerint diéta,én sokajárok pisilni, is meg csip, és viszket is javaslok neked erre Tőzegáfonya- kapszula én eszt szedem és jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!