SOS? Valami komoly gond lehet? Miért görcsölök ennyire?
Sziasztok!
24/L vagyok
Sajnos már kb. 3 hónapja szenvedek a menstruációmmal,erős görcsös fájásokkal,kellemetlen nemi szervi diszkomfort érzésem van...elég rosszul vagyok tőle,a 3 Cataflam nem veszi ki a fájdalmakat.Szeptember környékén úgy jött meg,hogy 4 napig barnáztam,2 napig véreztem,aztán megint barnáztam vagy 4 napig és az 5. napon begörcsöltem és el kezdtem vérezgetni,utána megint barnáztam.Az azutáni egész tűrhető volt,végig véreztem az 5 napot,de már egy héttel előtte görcsölök...elég erősen...
Ma vagyok a 30. napban,már egy hete görcsölgetek,az utóbbi 3 napban elég erősen,rosszul is vagyok tőle...A folyásom hol bő,hol alig van és krémes...Hol leszakad a derekam,de alapvetően középen görcsölget,sokszor nyomásra is fáj.A mai nap egy Apranax és két Flector kevés volt,hogy minimálisra,elviselhetőre csökkentsék a fájdalmaim!
Most is úgy érzem,hogy kiszakad a nemiszervem a helyéről,a hasamról nem is beszélve,csak ülni meg feküdni tudok,állni nem nagyon...
Miért van ez?!
A múltkor semmi szervi elváltozást nem találtak nálam: sem polipot (azt januárban műtötték le),sem endometriózist,semmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!