Mitől fájhat a páromnak a heréje? Komoly gond lehet?
Figyelt kérdés
2014. febr. 13. 20:15
1/8 anonim válasza:
ezt ennyiből mégis mi hogy tudnánk megmondani? menjen el orvoshoz és kiderül. egyébként éppugy lehet csak gyulladás is mint ahogy nagy gond id. minél elöbb irány az urológia.
2/8 anonim válasza:
Ennek jó pár oka lehet.Legalább életkort is írtál volna .
3/8 anonim válasza:
Nekem 34 évesen fájt a herém. Elmentem urológushoz, megvizsgált, diagnózis: hererák....
4/8 A kérdező kommentje:
23 éves
2014. febr. 13. 21:23
5/8 anonim válasza:
15-35 között a LEGGYAKORIBB a hererák.
6/8 anonim válasza:
Ez sajnos így van de azért könnyen lehet nem ez okozza! Az én férjemnek is volt hogy fájt és hereviszér gyulladás okozta! Nem kell rőgtön a legrosszabbra gondolni! Menjen orvoshoz minêl elöbb ez nagyon fontos!
7/8 anonim válasza:
De okos vagy...nekem is ezt mondták: nem kell a legrosszabbra gondolni...és lám, rákos vagyok.
8/8 anonim válasza:
de nem is kell rémisztgetni itt másokat amikor egyáltalán nem biztos hogy náluk is ez van. Irtam is hogy tudom hogy ebben a korban a leggyakoribb halt már bele közeli ismerösöm, neki 27 évesen kezdödött és 31 évesen halt meg, de nem csak emiatt fájhat. Nem kell rögtön beparáztatni. Az a legfontosabb hogy minél elöbb jusson el orvoshoz. Remélem te már meggyógyultál és csak rossz emlék már a betegséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!