Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért van ez a váladékozás?

Miért van ez a váladékozás?

Figyelt kérdés
Majdnem két éve észrevettem egy csomót a mellemben, az orvos azt mondta, ciszta. Voltam ultrahangon, két darab ciszta is volt. Azután pár hétig szednem kellett valami cseppet, attól kisebb lett, így abbahagyhattam. A továbbiak során néha megvizsgáltam, nem éreztem sosem, hogy nagyobb lett, sőt, inkább már-már majdnem eltűnt, körülötte pedig mintha szinte ürességet éreztem volna, olyan laza volt a szövet. Könnyen is mozgott, nem nőtt nőtt oda semmihez. Most is megnéztem, és ugyanolyan picinek érzem, sőt, először észre se vettem, hogy hol van, de miután megnyomtam egy kicsit a mellem, egy csepp barna folyadék jött ki! Nem a mellbimbóból, hanem mellőle... Már azelőtt is volt egyszer ilyen, mielőtt akkor régen elmentünk volna orvoshoz, de azóta nem. Vajon mitől lehetett? 18/L
2014. dec. 16. 20:45
 1/1 A kérdező kommentje:

Mielőtt tegnap megnyomkodtam volna, nem fájt, meg semmi, de azóta érzékenyebb lett a bimbó körüli rész, és egy kissé fáj, ha megnyomom. Jobban megtapogattam, már nem érzem azt a cisztát, ami régen volt, lehet, hogy csak beképzelem, de most mintha másmilyen lenne, egy kicsit tömörebb, talán nagyobb, és nem olyan könnyen elmozduló!

Szabad ám válaszolni, nem tiltottam meg!!

2014. dec. 17. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!