Szerintetek ez normális? Vagy vlmi. Betegség féle? .
Figyelt kérdés
Sziasztok!
13 eves lany vagyok. 167 cm.50kg.Az anyum is meg tesom,nevelo apum mamam mindenki azzal piszkal/heccel hoigy dagi vagyok meg minden.Az elejen tagadtam es ellenkeztem de aztan multkor megneztem magam a tukorbe es lehet megis igazuk van.Nem azert magas vagyok lapos a hasam de szerintem a fenekem nagy meg szeles a csipom is es kicsit elgondolkodtam.Bar igaz csak 50kg vagyok,de nekem ez sok.biztos hulyen hangzik de fogyni akarok mert en szemely szerint mar eggyet ertek anyaekkal hogy nagy a hasam stb.Ami a kepeken teljesen mashogy mutat.Szoval nem tudom.mikor ezek azutan is egybol shidni kezdem magam hogy dagadt leszel! Miert ettel? Normalis vagy? Elhizol.stb..
Szerintetek ez mi lehet? Az ertelmes valaszokat varom! Elore koszonom!!
2014. dec. 15. 19:33
1/2 anonim válasza:
Mi lehet? Semmiképp sem betegség. Ha van kedved küldhetsz egy képet privibe. Csak figyelmeztetnek. Egyszer majd elszalad a ló ha nem figyelsz a mozgásra és az evésre!
2/2 A kérdező kommentje:
Huuhh.akkor megnyugodtam koszonom!!
2014. dec. 16. 06:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!