Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha magán nőgyógyászhoz megyek...

Ha magán nőgyógyászhoz megyek és barátnőmet is vinném magammal (megvizsgálni), akkor az plussz pénz? (többi lent)

Figyelt kérdés

Lány vagyok és egyik barátnőmmel kipróbáltuk a szexet.

Nekem volt pár hete folyásom,viszont elmúlt pár napja amikor egyik este többet ittunk és kipróbáltuk a dolgot.

2-3 napra rá mondta,hogy valószínű tőlem kapott el vmit,mert folyása van stb stb. Volt dokinál kapott gyógyszert nem múlt el neki, idő közben nekem is újra előjött.

Szüleim ezt nem tudják,hogy egyik barátnőmmel kipróbáltam.

De azt tudják,hogy szenvedek ettől a gombás,fertőzéses dologtól,csak van amikor elmúlik és van mikor tök sokáig van,gyógyszerek nem nagyon használnak. Azt viszont nem tudtam,hogy amikor nincs semmi tünetem,meg nincs folyásom akkor is fertőzök :(

Na meg kicsit ittunk és nem is nagyon gondoltam erre.

Anyumék mondták,hogy majd menjek magán nőgyógyászhoz fizetik a felét,másikat én.Hátha egy fiatalabb orvos sokkal jobban oda figyel,na meg magán az másabb mint egy SZTK-s.

Arra gondoltam,hogy amikor januárba megyek,akkor barátnőmet is vinném,de nem tudom az plussz pénz lenne vagy sem.

2014. dec. 15. 13:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szia. Ha allandoan visszajon akkor hajlamos vagy ra es nincs az az orvos aki nem csak az alkalmit kezelne, mert nem is tud mast tenni. Neked kell ovatosabbnak lenned. Mindig moss kezet pisiles elott es utan. Van a gyogyszertarba ilyen klarasept szappan, ami fertotlenito es a torolkozot is azzal mosd ki. Es hasznalj kulon torolkozot amivel csak AZT torlod. Valamint vannak intim mosakodo gelek ami megint jot tesz. Valamint a stressz is kihozhatja es egy csomo mas is. Olvass neten utana. Tudom mirol beszelek, en ezt mind csinalom, de neha meg mindigelojon, mert hajlamos vagyok ra. De olyankor canesten combi es elmulik. Sok sikert. Baratnodnek eleg a canesten combi Jah es ha nem volt tunet akkor nem toled kapta el, max reszegen koszos kezzel nyulkaltal es azert.
2014. dec. 16. 12:09
 12/14 A kérdező kommentje:

Nagyon oda figyelek a higiéniára!

Mindig mosok kezet, hetente 2x-3x törölközőt cserélek,intim mosakodót is használok.

Bugyijaimat kidobtam vettem újakat,tangákat sem hordok. Tisztasági betétet rakok be mindig. Ha itthon vagyok akkor napi 2x is sima vízzel megmosom oda lent.

Idegen helyen nem ülök a wc-re.

Már annyira figyelek,hogy ettől jobban nem is tudnék :(

Hát olvastam,hogy ha vki ennyire hajlamos rá akkor nem nagyon segít semmi se. De azért megpróbálkozok hátha egy új orvos,egy magán segít. Ha ő sem,nem tudom mit tegyek :(

Grapefruit mag cseppet kezdtem használni, napi 3x 15 csepp,meg este ülő fürdő pár cseppet rakok 7,5 dl vízhez,akkor hát a vízben ujjazom magam,de nem élvezetből,csak,hogy vmennyi jusson bentre is. Majdnem hogy elfogyott egy üvegcse,de még mindig nem nagyon látok javulást:(

Még nincsen párkapcsolatom,de ha lesz,ez nagyon kellemetlenné fog válni :(

2014. dec. 16. 14:07
 13/14 anonim ***** válasza:
A tisztasagi betettol is lehet, mert nem szellozik es bepalik, meg ha azt is irja a csomag hogy igen. Nekem legutobb attol volt egy nagyon durva 2 hetes fertozesem. Muszaj voltam hasznalni, mert kesett a mensim es igy feltem, hogy roszkor jon meg. De most ugy vagyok inkabb jojjon, de mar tisztasagit sem merem hasznalni.
2014. dec. 16. 15:52
 14/14 A kérdező kommentje:

Lényegtelen volt idő amikor nem használtam pl nyáron,akkor is ugyan úgy előjött,szóval nincs semmi össze függés semmivel :(

Stresszel se tudom össze hozni,mert nyáron abszolút nyugodt nyaram volt,nem nagyon stresszeltem,sokat strandoltam, elvoltam. Mégis volt.

Talán étkezéstől lehet vagy már tényleg nem tudom,esetleg immunrendszer gyengeség,bár abszolút nem vagyok beteges típus.

2014. dec. 16. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!