Szerintetek van olyan jó az olcsó betét mint a márkás?
Figyelt kérdés
Ugyan úgy ragad?Nem gyűrődik össze??Nedvességet jól szívja??Nagyon erős a vérzésem löket szerű és Alwayst használok de sok kell belőle!Nem akarom anyut így megterhelni mert van hogy 2 csomag is elfogyik! :( 14/L2014. dec. 14. 12:59
1/2 anonim válasza:
Egészségügyi betétnél én eddig bármelyiket próbáltam, nekem csak a márkásak jöttek be sajnos.
Tisztaságinál én a Penny-st használom, nekem ez jött be legjobban. Sokszor a márkásokkal kényelmetlenebbül érzem magam, mint ezzel, ezét teljesen rá is álltam ennek a használatára. Egyszer kipróbáltam ennek a márkának is az egészségügyijét, de borzasztóan műanyag.
Ha hajlandó vagy kísérletezni, akkor mondd meg anyukádnak, hogy hozzon néha nyugodtan a jó minőségű drágább mellé egy olcsóbbat is. Kipróbálod és elmondod róla a véleményedet. Ha nem az igazi, akkor majd a gyengébb napjaidon elhasználod. Így majd szépen lassan kialakul, hogy neked mi válik be!
2/2 anonim válasza:
A tescóban Naturella nevűt vettem, teljes mértékben elégedett vagyok vele (igaz, csak egyszer használtam, kb. 1 hétig, gyermekágyi vérzés második hetében).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!