1 hete fáj ott 'alul' . Fura szúró érzést érzek és csíp mikor pisilek néha viszket. Belül nem csak kívül. Canesten krémmel kezeltem 2 napig semmi változás nem történt. Mi lehet a baj? Nőgyógyásznál még nem voltam.18 éves vagyok.
Nekem is ugyanilyen problémám volt. Elmentem a nemibeteg gondozóba, ahol mintát vettek( megsúgom nem volt valami kellemes...), aztán írtak fel kúpot meg krémet. azokat használtam amíg a kúp el nem fogyott(6nap) rendbe is jöttem, sőt már 3 nap után már semmi problémám volt, de kötelező volt "elfogyasztani" a kúpot. Megjött az eredményem és kiderült hogy gombám volt. Leírom a krém és a kúp nevét, habár ezt csak receptre adják ki.
Mikogal 1% krém
Mikogal 150 mg hüvelykúp
És még a napi minimum 1 liter teát ajánlanám, ami csillapítja illetve elmúlasztja a csípő fájdalmat. De a viszketésre meg a krém és a kúp kell. Nemibeteggondozó helyett meg szerintem elég a nőgyógyász is.
Remélem tudtam segíteni, és ne félj elmenni a dokihoz!!
Jó gyógyulást :)
hát én ezzel egyértelműen nőgyógyászhoz mennék.
a gomba is csíphet ha pisilsz, ha kívül van. 2 napi canesten kenegetéstől meg ne várj csodát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!