Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem mehetek orvoshoz?

Nem mehetek orvoshoz?

Figyelt kérdés

Szerintem gombás vagyok odalent.

Anyámnak viszont nem merem elmondani, hogy orvoshoz akarok menni.

Szerinte a nőgyógyász szexuális élet megkezdése után kell és mivel vallásos, szinte biztos benne, hogy én ezt majd egyedül elintézem az esküvőm után.

Felvilágosításról, fiúkról, "parázna" dolgokról nem lehet vele beszélni. Csak utalásokat tesz (nem örülnék neki, amíg itthon laksz addig biztos nem, ha elfajul a veszekedés lerib.ancoz).

Én nem vagyok vallásos. Oké, nyílván elmúlok 18 pár hónap múlva és elmegyek, aztán nem tud róla.

De nem gond-e, hogy hónapokig nem teszek jóformán semmit?

A tüneteket inkább elviselem, minthogy anyám elé álljak és lek*.rvázzon. (Mert nyílván csak szexxel terjedhet minden- amúgy szűz vagyok)

17/l

2014. dec. 13. 22:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Vegyél a gyógyszertárban Canesten combit és az szinte biztos hogy megoldja problémád. Az antibiotikum szedésétől alakulhatott ki nálad a gomba.
2014. dec. 16. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!