Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem mehetek orvoshoz?

Nem mehetek orvoshoz?

Figyelt kérdés

Szerintem gombás vagyok odalent.

Anyámnak viszont nem merem elmondani, hogy orvoshoz akarok menni.

Szerinte a nőgyógyász szexuális élet megkezdése után kell és mivel vallásos, szinte biztos benne, hogy én ezt majd egyedül elintézem az esküvőm után.

Felvilágosításról, fiúkról, "parázna" dolgokról nem lehet vele beszélni. Csak utalásokat tesz (nem örülnék neki, amíg itthon laksz addig biztos nem, ha elfajul a veszekedés lerib.ancoz).

Én nem vagyok vallásos. Oké, nyílván elmúlok 18 pár hónap múlva és elmegyek, aztán nem tud róla.

De nem gond-e, hogy hónapokig nem teszek jóformán semmit?

A tüneteket inkább elviselem, minthogy anyám elé álljak és lek*.rvázzon. (Mert nyílván csak szexxel terjedhet minden- amúgy szűz vagyok)

17/l

2014. dec. 13. 22:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%

A bőrgyógyászatra tudsz menni illetve urológiára. A háziorvos is tud segíteni. A nőgyógyászat inkább a belső szervekkel foglalkozik, a fertőzésekkel, hüvelyi és hasi panaszokkal inkább az előbb említett 2 szakág. Még komolyabb panasz esetén is inkább ajánlanám az ultrahangot, mint a nőgyógyászatot.

Antibiotikumot szedtél, attól lehet a gomba?

2014. dec. 13. 23:05
 2/11 anonim ***** válasza:
80%

Anyád tök degenerált.

Amúgy bármikor mehetsz nőgyógyászatra is akár, nem kell róla tudnia.

2014. dec. 13. 23:08
 3/11 anonim ***** válasza:
17 évesen te is el tudsz menni a dokihoz, vagy esetleg olyan tanárral beszélj, akiben teljes mértékben megbízol
2014. dec. 13. 23:10
 4/11 A kérdező kommentje:

köszi a gyors válaszokat!

Nőgyógyászhoz mernék csak elmenni, mivel én sem vagyok biztos benne. Igen sok antibiotikumot kellett szedjek az elmúlt időben, mellé uszodába jártam.

Tanárokkal én nem vagyok olyan viszonyban, hogy ilyenekről szóljak nekik.

Ha egyedül elmegyek akkor biztos ellátnak? Nem gond, hogy 18 alatti vagyok? Nem szólhatnak a szüleimnek?

2014. dec. 13. 23:19
 5/11 anonim ***** válasza:

nem tudom, hol laksz, de keress fel olyan nőgyógyászt, aki gyerekekkel foglalkozik, ilyen például Budapesten a Péterfyben található

egyedül is nyugodtan elmehetsz, csak vigyél magaddal tajkártyát, személyit, lakcímkártyát

2014. dec. 13. 23:22
 6/11 anonim ***** válasza:

Sajnos ezt nem tudom.

Ahogy gondolod, de nőgyógyászaton 2 hét a tenyésztés, urológián viszont azonnal megmondják, hogy gomba-e. Ph-tesztcsíkkal Te is meg tudod állapítani otthon.:)

Mik a panaszaid?

2014. dec. 13. 23:22
 7/11 anonim ***** válasza:
88%
Ha ilyen bonyolult helyzetben vagy, akkor vegyél magadnak a patikában gomba elleni hüvelykúpot. Valószínű attól meggyógyulsz és nem szenvedsz hónapokig. A gomba viszketéssel, bűzös folyással jár. Ha ilyenek a tüneteid, akkor biztosan az van az antibiotikumtól.
2014. dec. 13. 23:34
 8/11 anonim ***** válasza:

Ja, meg lehet csináltatni mikroszkópos hüvelykenet-vizsgálatot, abból is megmondják. Ezt nem tudom, hol, hogyan kell kérni, magánlaborban és magánorvosnál ez 1500-2000 Ft, és van egy orvos, akihez postán is elküldheted az otthon levett mintát.:)

És küld e-mail-en leletet róla, és gyógyszert is javasol, amit felirathatsz pl. a háziorvossal is.

2014. dec. 13. 23:35
 9/11 anonim ***** válasza:

Márminthogy állami rendelőben nem tudom, kitől kell kérni, ki csinál ilyet.

Ez szintén egy gyorsteszt, a PH-csíknál sokkal alaposabb.

2014. dec. 13. 23:37
 10/11 anonim válasza:
En is hasonlo helyzetbe voltam mint te,nem mentem el nogyogyaszhoz hanem olvastam hogy van huevelykapszula a neve Canesten kiprobalhatod 3 naposat vettem napi egyszer, de fontos hogy a napok egymast kovessek.ne hadjal ki kozte napot..Ha gomba fertozesed van akkor elmulik egy ket heten belul...Ha nem csak akkor fordulnek orvoshoz...
2014. dec. 16. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!