Elegem van, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már lassan 1 éve tart a menstruációm, de amikor még nem jött meg nem is vártam és amikot megjött még kevésbé örültem neki. Csak azt akartam hogy minén ritkábban jöjjön meg mert utálok emiatt idegesledni. De sajnos 21 nap szokott max eltelni és kb 7-8 napig szokott tartani és azt akarom hogy több nap teljen el 2 ciklus között és kevesebb napig tartson. Lehetséges ez?#menstruáció #rendszeres lésleltetés
2014. dec. 13. 10:38
1/2 anonim válasza:
Biztos van rá gyógyszer --- rengeteg mellékhatással. Ne avatkozz a természet dolgába, mert más, NAGYOBB bajod lesz!
2/2 anonim válasza:
Van ilyen, a 21 napos ciklus teljesen normális dolog. Szokd meg, nő vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!