Mi az oka az állando nemi ferözéseknek vagy gombáknak? Elegem van, h havonta valami bajom van, mar lassan 1 éve.
Figyelt kérdés
1 éve gombák,tricsomonas,meg a franc tudja mi,januárba bartholin mirigy gyulladás,ciszta megmütötték,de azota is folyamatos fertözesek.mütét után 1 honapig nem szexeltem,akkor meg valami coli baktérium volt a semmibol, 2hete h endben vagyok,most meg hüvelygomba.hétfön megint nöi doki,mintha hazajátnák.elegem van.szedek foggátlot,1 heti adag van,és abbahagyom befolyással lehet a fertözésekre?#gomba #hüvelyfertözések
2014. márc. 9. 20:28
2/2 anonim válasza:
Ugyanígy voltam anno. Abbahagytam a fogamzásgátlót, rögtön megszűnt, több más kellemetlen tünettel együtt. A gyógyszer nagyon megváltoztatja a hüvely természetes egyensúlyát, a nyálkahártya szerkezetét. Hozzáteszem,h többször kérdeztem annak idején a nőgyógyászt,h nem lehet-e a gyógyszer az oka. Mindig azt válaszolta,h nem (és már írta is a következő adagról a receptet :))
Ha újra kezdhetném, soha nem szednék fogamzásgátlót.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!