Nem vizsgalt meg az orvos! Jogosan vagyok duhos?
1 hete talaltak egy kisebb okolnyi nagysagu cisztat a petefeszkemen.Ami ugy nezett ki nem csak egy egyszeru ciszta mert nem csak folyadek van benne.
Akkor egy kedves doktorno vizsgalt es azt mondta hogy ez eleg nagy,es jovoheten akkor is jojjek vissza ha megjott a menstruaciom mert megkell nezni. Akkor adott is egybol idopontot.
Ma bemegyek leulok elmeselem mivan erre azt mondta az orvos hogy kerjek uj idopontot mert igy nem vizsgal meg hogy meg verzek (utolso elotti napomon vagyok...). En nem tudom...nem vagyok orvos fogalmam sincs miert nem akart megvizsvalni de csak egy huvelyi uh kellett volna es mar nem omlik a ver belolem szoval nem ertem..Fajdalmaim is voltak es nem kicsik.Doktorno szerint azert mert akkora volt hogy mar nyomta a szerveim.Illetve most mikor megjott a menstruaciom majd beszrtam a fajdalomtol..minden bajom volt,hanyinger,gorcs,hidegrazas..minden.. Az a gaz hogy iskolabol is sokat hianyoztam mar es ez a 4 ora amirol emiatt eljottem rohadtul nem hianyzott a 150 ora hianyzasomhoz
Miért hiányoztál ilyen sokat az iskolából?
Egyébként nem, nem jogos a dühöd, valóban csinálnak vérzés alatt is UH-t, de csak sûrgős, indokolt esetben. Előttem már leírták, ez elsősorban a te érdeked, ilyenkor sérülékenyebb a vagina az uterus meg pláne, ha nem nagyon muszáj, nem molesztálnak ott semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!