Nem vizsgalt meg az orvos! Jogosan vagyok duhos?
1 hete talaltak egy kisebb okolnyi nagysagu cisztat a petefeszkemen.Ami ugy nezett ki nem csak egy egyszeru ciszta mert nem csak folyadek van benne.
Akkor egy kedves doktorno vizsgalt es azt mondta hogy ez eleg nagy,es jovoheten akkor is jojjek vissza ha megjott a menstruaciom mert megkell nezni. Akkor adott is egybol idopontot.
Ma bemegyek leulok elmeselem mivan erre azt mondta az orvos hogy kerjek uj idopontot mert igy nem vizsgal meg hogy meg verzek (utolso elotti napomon vagyok...). En nem tudom...nem vagyok orvos fogalmam sincs miert nem akart megvizsvalni de csak egy huvelyi uh kellett volna es mar nem omlik a ver belolem szoval nem ertem..Fajdalmaim is voltak es nem kicsik.Doktorno szerint azert mert akkora volt hogy mar nyomta a szerveim.Illetve most mikor megjott a menstruaciom majd beszrtam a fajdalomtol..minden bajom volt,hanyinger,gorcs,hidegrazas..minden.. Az a gaz hogy iskolabol is sokat hianyoztam mar es ez a 4 ora amirol emiatt eljottem rohadtul nem hianyzott a 150 ora hianyzasomhoz
Csaj létedre nincs annyi eszed, hogy tudd, menstruáció alatt NEM vizsgálnak meg?! Hát, gratulálok!
Épp csak csurom vér lett volna a készülék feje (mert attól, hogy ki nem folyik, bizony van ott cucc, vagy hirtelen megindul...), vagy te kapsz el valami csodás fertőzést.
Mensis fájdalomtól meg nem kell kiakadni, én is sokszor ájulás közeli állapotban vagyok, mégsem játszom meg a hattyú halálát.
Ja es amugy az uj idopontot januar! 13.-ara adtak :D
Haha kesz komedia
Bar az orvos azert valamennyire kedves volt mert aztmondta jovohet penteken menjek vissza reggel ha sokara kapok idopontot
Csak ugye akkor 7 orarol hianyzok a sulibo es az mar majdnem 170 lesz...
Hallod az orvos mondta hogy akkor is menjek vissza ha menstrualok :D
Egyebkent te nemtudom milyen korhazba jarsz de a normalisabbaknal gumit huznak az ultrahang fejere pont ezert :D
Altalaban azert nem vizsgalnak meg ilyenkor, mert nagyobb a fertozes veszelye. Barmennyire is tisztan tartjak az UH-gepet attol meg naponta 30-40szer hasznaljak es kitudja mi marad veletlenul rajta, gondolom te se orulnel egy plussz fertozesnek amit a gep adott at. Valamint altalaban az ertekek elteroek lehetnek a normalistol. Valamint ha feldugnak a huvelyedbe egy 10-15cm-es rudat lehet, hogy te is maskepp reagalsz ra. Nem tudsz elegge ellazulni.
Legkozelebb az elso orvoshoz menj mert ot nem zavarta a teny sem, hogy verzel.
Istenem, milyen gyerek vagy meg.....
Amugy erdekes nalatok az orarend. 150 ora hianyzas + 7 ora hianyzas az miota 170? Inkabb a matekra kene bejarnod nem pedig logni az orakrol.
Amugy meg nincs az az orvos aki megvizsgal huvelyen keresztul mikozben verzel. Max hasi uh-t csinalt volna dokino, es kaptal volna uj idopontot is. Kepzeld a huvelyi uh-t csinalo gep tud hasit is!
1: nem logok az orakrol hanem korhazban voltam 1 hetig pont emiatt a fajdalom miatt illetve mar fel eve nogyogyaszatra jarok mivel a rakszuresem is rossz lett,mutottek is vele akkor is sulibol hianyoztam nem keveset.!
2: nem kell itt arrogasnak lenned...felesleges! :)
Vérzés esetén csak sürgős esetben vizsgálnak hüvelyi UH-val. Ez nem volt az.
A doktornő hibázott, hogy rárendelte a pácienst a másik nyakára. Hozzá kellett volna menned, nem a másikhoz. Ennyi a sztori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!