12 évesen normális a menstruáció?
Miért ne lenne normális? Én 12 évesen már másfél éve menstruáltam.
De hogy te 12 évesen miért szőrtelenítesz odalent, azt viszont nem értem...
Ilyen fiatalon nem kellene borotválni,nem egészséges,ha nagyon zavar akkor vágd ollóval le jó rövidre az is elég.
És normális,nekem 11 éves koromba jött meg és már felnőtt vagyok,az osztályból 2 lány kivételével(egyik igen fejlettlen volt,a másik meg cukor beteg)mindenkinek 11 és 12 éves korára megjött a mensije.
A borotválás orvosok szerint is egészségtelen!
Majd járhatsz éjjel nappal a nőgyógyászhoz emiatt.
A menstruálás 12 évesen már normális dolog.
Jézusom, ennyi beszűkültet!
14 éve korom óta borotválom, azaz 11 éve, és egyszer sem volt belőle semmi bajom. Mensi alatt meg kimondottan jó érzés, hogy nem száradt a szőrre a vér, tsai.
Nem vagyunk beszűkültek drágaságom,én is borotválom de nem általános iskolás korom óta,nem 12 éves fejjel.
Nyugodtan nőgyógyásztól is megtudhatod hogy amikor a szőrt leborotváljuk a szőrtüszők nyitottál válna így könnyebb fertőzést is kapni.Friss borotválás utána nem javasolják a fürdőzést sem.
A szőrnek semmi köze nincs a higéniához,és sok nőgyógyász valóban ellenzi,akár szóvá is teszi.
Meg lehet nézni hány fiatal kamasz panaszkodott arról hogy kipattogott a borotválástól,vagy tele lett pattanásokkal az alsó teste akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!