Erősebb szőrzet?
Figyelt kérdés
Karomon,combomon,derekamon,hasamon erős, fekete szőrzet van ...nő vagyok. Nálatok a végbélnyílás szőrtelen???? Illetve nálam még a mellemen is megjelentek a szőrszállak,mit tegyek? Normális?vagy ez már súlyos eset?2014. dec. 7. 23:08
2/7 anonim 

válasza:

Valami gebasz lehet a hormonjaiddal, én is orvoslátogatást javaslok. Mondjuk én háziorvossal kezdenék, aztán majd ő küld tovább, ahova kell.
3/7 A kérdező kommentje:
Akkor nálatok sehol semmi?
Vagy csak én vagyok ilyen?
2014. dec. 7. 23:41
4/7 anonim 

válasza:

másnak is szőrös de nem látni. hormon bajod lehet. hamar menj orvoshos még mielőtt majommá válsz.
5/7 anonim 

válasza:

mennyire erős? lehet, hogy csak te látod annak és valójában tök normális
6/7 CODE3 

válasza:

Egy ember sem egyforma, vannak lányok akik kevésbé és vannak akik hajlamosabbak a szőrösödésre. Érdekes volna a szőrzet színe és erőssége, továbbá hogy mennyi idős vagy. Amennyiben nem halvány a színe, és erősebb a szőrzet a hason, végbél tájékon mellen, akkor mindenképp fordulj háziorvoshoz, ő majd elirányít endokrinológushoz aki a hormonok és a pajzsmirigy szakértője. De ide csak beutalóval lehet ezért kell a háziorvos. Megvizsgálják egy véreredményből, hogy milyen értékek vannak a szervezetedben és aszerint helyreállítják a hormonháztartást gyógyszerrel ha szükséges. Ez fiatal korban még visszafordítható és jól irányítható. Jó egészséget!
7/7 anonim 

válasza:

Én is ilyen szőrös típus vagyok. Én már voltam kivizsgáláson,de semmit sem találtak,ilyen alkat vagyok,ezt örököltem. A végbélnyílás sem szőrtelem,sőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!