Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek ez mar az elso...

Szerintetek ez mar az elso menstruacio akar lenni? Nagyon felek!

Figyelt kérdés
13 eves lany vagyok 2 evs vayok szorors fonn lenn,1 eve van feherfolyasom,es kb 0,5 eve no a mellsm is.Ma elmentem vecere mert mikor felkeltem fekvesbol es menni kezdtem olyan furcsa erzesem volt ezert elmentem wc-re.Na szoval megneztem a butyim es egy hatalmas barna odaszaradt folt volt a butyimon es kozepen egy frissnek mondhato verfolt.Amiert csak az apum volt itthon ezert letusoltam es o adott a baratnoje (anyum apaum elvalatak 3 eve) betetjebol.Azt beraktam es most mar jobb.Picit fajt a hasam de azota csak ey nagyon pici barnas vorores folt van a beteten. Nagyon megvagyok ijedve mi ez.Szerintetek? Elore koszonom!

2014. dec. 7. 15:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Igen ezentúl legyen nálad betét, és írd fel a mai napot, mert ez menstruáció, nagylány lettél. Az nem baj, hogy barna, vagy vöröses és az sem ha nem egyfolytában folyik. A foltokat hideg vízzel és szappannal tudod a legjobban kidörzsölni a fehérneműdből.
2014. dec. 7. 18:11
 12/17 A kérdező kommentje:
Rendben.Koszonom.Anyuval mar tegnap raktunk el párat,es a napot is bejegyeztuk.Ma borzalmas napom volt! Egesz nap korcsolt a hasam (meg most is),vagy 3-szor kellett cserelnem betet mert mindig sok volt,es egyszer at is aztam:/.Anya azt mondta ez nem baj! Mindig a 2.nap a legerossebb.Remelem igaza van.De ennyire erős?! :( Már most tele van a hócipőm ezzel az egész menstruációval.. :/
2014. dec. 8. 14:55
 13/17 anonim ***** válasza:
A 3x betét csere nem sok, normál menstruációnál 3 óránként kell cserélni a legerősebb napon. Persze attól is függ milyen cseppes a betét.
2014. dec. 8. 16:02
 14/17 A kérdező kommentje:
Huhh.akkor jo.Amugy az normalis hogy mikor wc-zes utan ugye kitorlom magam(...) akkor a wc papir is elegge veres lesz? 3:(
2014. dec. 8. 17:41
 15/17 anonim ***** válasza:
Igen, normális.
2014. dec. 8. 19:18
 16/17 A kérdező kommentje:
Hala az egnek! Meg mindig nem birom felfogni hogy mensturalok!.. Olyan fipura,kellemetlen erzes
2014. dec. 8. 20:38
 17/17 anonim ***** válasza:
Üdvözlet a "nagylányok" klubjában!
2014. dec. 10. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!